Logowanie
Strefa klientaby być na bieżąco
Każdy z naszych klientów otrzymuje stały dostęp do Strefy klienta.
To ciągle aktualizowany zbiór dokumentów.
Szkoleniabo warto poznawać
W ramach naszych usług oferujemy szkolenia dotyczące systemów jakości.
Mogą one odbywać się w siedzibie klienta bądź w formie e-learningu.
Outsourcingna prawdę warto
Zdecyduj się na zlecenie nam usługi nadzorowania systemu.
W ramach umowy zobowiązujemy się do zachowania tajemnicy.
System BRC - wymagania
BRC GLOBAL STANDARD – FOR FOOD SAFETY jest skierowany do producentów żywności, a w szczególności producentów marek własnych. Standard został opracowany w Wielkiej Brytanii w 1998 roku przez British Retail Consortium. Na dzień dzisiejszy obowiązuje szóste wydanie standardu, cieszącego się dużą popularnością na całym świecie.
BRC GLOBAL STANDARD - FOR FOOD SAFETY obejmuje następujące obszary działania zakładu produkcyjnego:
- Odpowiedzialność kierownictwa i ciągłe doskonalenie
- Plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
- Standardy dotyczące lokalizacji zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola procesu
- Personel