1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Logowanie

Każdy z klientów otrzymuje indywidualną nazwę i hasło, które pozwalają zalogować się na naszej stronie. Dzięki temu możliwy jest dostęp do Strefy klienta.

Systemy jakości

System BRC

System GMP+ Standard B.1

System GMP+ Standard B.2

System GMP+ Standard B.3

System GMP+ Standard B.4

System HACCP

System IFS

System ISO 22000

System ISO 9001

 

- wymagania

- wdrażanie

- szkolenia

Strefa klientaby być na bieżąco

Każdy z naszych klientów otrzymuje stały dostęp do Strefy klienta.

To ciągle aktualizowany zbiór dokumentów.

Szkoleniabo warto poznawać

W ramach naszych usług oferujemy szkolenia dotyczące systemów jakości.

Mogą one odbywać się w siedzibie klienta bądź w formie e-learningu.

Outsourcingna prawdę warto

Zdecyduj się na zlecenie nam usługi nadzorowania systemu.

W ramach umowy zobowiązujemy się do zachowania tajemnicy.

System BRC - wymagania

 

BRC GLOBAL STANDARD – FOR FOOD SAFETY jest skierowany do producentów żywności, a w szczególności producentów marek własnych. Standard został opracowany w Wielkiej Brytanii w 1998 roku przez British Retail Consortium. Na dzień dzisiejszy obowiązuje szóste wydanie standardu, cieszącego się dużą popularnością na całym świecie.

BRC GLOBAL STANDARD - FOR FOOD SAFETY obejmuje następujące obszary działania zakładu produkcyjnego:

  1. Odpowiedzialność kierownictwa i ciągłe doskonalenie
  2. Plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
  3. System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
  4. Standardy dotyczące lokalizacji zakładu
  5. Kontrola produktu
  6. Kontrola procesu
  7. Personel

Odwiedź stronę BRC

Kliencipełna lista na stronie o naszym doświadczeniu

BRC GLOBAL STANDARDFor Food Safety

IFSInternational Food Standard

HACCP

ISO 9001