1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Logowanie

Każdy z klientów otrzymuje indywidualną nazwę i hasło, które pozwalają zalogować się na naszej stronie. Dzięki temu możliwy jest dostęp do Strefy klienta.

Systemy jakości

System BRC

System GMP+ Standard B.1

System GMP+ Standard B.2

System GMP+ Standard B.3

System GMP+ Standard B.4

System HACCP

System IFS

System ISO 22000

System ISO 9001

 

- wymagania

- wdrażanie

- szkolenia

Strefa klientaby być na bieżąco

Każdy z naszych klientów otrzymuje stały dostęp do Strefy klienta.

To ciągle aktualizowany zbiór dokumentów.

Szkoleniabo warto poznawać

W ramach naszych usług oferujemy szkolenia dotyczące systemów jakości.

Mogą one odbywać się w siedzibie klienta bądź w formie e-learningu.

Outsourcingna prawdę warto

Zdecyduj się na zlecenie nam usługi nadzorowania systemu.

W ramach umowy zobowiązujemy się do zachowania tajemnicy.

System HACCP (w oparciu o Codex Alimentarius) - wymagania

4. UTWORZENIE SCHEMATU TECHNOLOGICZNEGO

 

Etapy przygotowania schematu technologicznego:

  1. Sporządź plan zakładu
  2. Zaznacz rozmieszczenie stanowisk roboczych i urządzeń
  3. Wskaż kierunek przebiegu procesu produkcji
  4. Ustal etapy procesu produkcyjnego
  5. Przygotuj schemat procesu produkcyjnego

Uwaga!

Należy w schemacie uwzględnić wszystkie etapy procesu produkcyjnego we właściwej kolejności oraz z uwzględnieniem wszystkich surowców podstawowych, dodatków i materiałów pomocniczych niezbędnych do wyprodukowania wyrobu.

Na schemacie można umieścić parametry technologiczne mające wpływ na bezpieczeństwo zdrowotne żywności.

Kliencipełna lista na stronie o naszym doświadczeniu

BRC GLOBAL STANDARDFor Food Safety

IFSInternational Food Standard

HACCP

ISO 9001